söndag 29 januari 2012

Ibland undrar man..

Såg nyss någonting på facebook som gjorde mig ärligt talat riktigt förbannad. Det är någon grupp som hette något med fjortisar, minns inte riktigt. Kollade inte så noga. De hade lagt ut en bild på en tjej, i tonåren, som hon i sin tur lagt ut på bilddagboken (vet att de inte heter så länge men...)

Det är alltså en bild på henne i underkläder med texten; Tänk om jag kunde få tillbaka denna kropp. Hon är lite mullig, har kärlekshandtagen som det kallas. Men är absolut INTE tjock. Helt normal om du frågar mig. Så de flesta ser ut.. Och där har kommentarerna börjat ramla in... Folk kränker henne verbalt och skriver konstant hur fet och äcklig hon är, att hon borde bantat innan hon la upp den där bilden på sig själv etc.

Hur jäkla dumma i huvudet får folk vara? Om hon trivdes och trivs med sig själv är väl det huvudsaken? Jag blir så jäkla förbannad när jag läser kommentarerna, att det finns så elaka människor. De måste ju må riktigt dåligt själva och har dåligt själförtroende eftersom att de måste sitta och klanka ner på någon de överhuvudtaget inte ens känner eller har träffat. FY SKÄMS!!!!!!

1 kommentar:

  1. F vad hemskt. Tänk att mobbing även försegår på nätet både ungdom och vuxna. Men om de vuxna kunde föregå med gott exempel och tala om och stoppa sina barn att hålla på Du har rätt ang. Att de själva har någon defekter de skäms över och då måste ge sig på andra för att döva sitt egna dåliga självförtroende.

    SvaraRadera